Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Amongster – “A New Arrival”

Na het releasen van “Brother” in juni 2018 is Amongster helemaal terug van weggeweest. Gedurende twee jaar bleef het stil rond de Gentse band. Maar vandaag komt daar definitief verandering in. De laureaat van de Nieuwe Lichting 2014 kondigde vandaag aan de hand van hun nieuwste single “A New Arrival” de komst van hun tweede album aan.

Op het eerste gehoor is “A New Arrival” geen spannend nummer, maar het geeft wel weer waar de band voor staat. De zweverige vocals van Oosterlinck leggen de nadruk op het dromerige karakter van de band. Dit wordt tevens bevestigd door de vrouwelijke backings die er naar het einde toe bijkomen. Opvallend is wel dat er deze keer ook aandacht wordt besteed aan de nodige elektronica. Wij zijn alvast benieuwd naar wat Amongster nog meer voor ons in petto heeft.

Op 8 maart komt A New Arrival uit.

Facebook / Website11 januari 2019

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief