Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Self Esteem – “The Best”

Fans van Slow Club zullen nog even moeten wachten op nieuwe muziek, want Rebecca Taylor is momenteel druk bezig met haar soloproject Self Esteem. Ze loste vorig jaar al een kleine ep en een tweetal singles, maar dit jaar volgt de debuutplaat. Compliment Please staat voor 1 maart gepland. Voorlopig zijn enkel shows in het Verenigd Koninkrijk gepland, maar naar verluidt zal ze ook nog eens de oversteek over het kanaal maken om wat shows te spelen. De nieuwe van Self Esteem is alweer een leuke teaser voor haar debuut.

“The Best” is een speels popnummer geworden dat perfect aansluit bij de vorige nummers die ze de afgelopen maanden heeft uitgebracht. Een verfrissend popdeuntje en leuke tempowisselingen zorgen voor een dynamisch nummer dat per luisterbuurt aanstekelijker wordt. Rebecca haar stem is natuurlijk ook wel een eyecatcher, die toch ook wel de aandacht naar zich toe weet te trekken. “The Best” is met andere woorden wel degelijk één van de beste nummers die ze onder haar soloproject Self Esteem heeft gelost en die de verwachtingen voor haar debuut nog een tikkeltje verhogen.

Facebook

1592 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Self Esteem – Prioritise Pleasure (★★★★★): Mantra’s voor zelfliefde

‘I won’t rein in my need to be completely free.’ De inspiratie voor de naam van haar soloproject haalde Rebecca Lucy Taylor…
FeaturesInstagramUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2019

Op een jaar komen er meer dan duizend albums uit over heel de wereld. Zoveel dat je niet alles kan gezien of…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AWOLNATION - "The Best"

Soms heb je zo van die nummers die bekender zijn dan de band zelf en daar is AWOLNATION toch wel een goed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.