banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey – “hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it”

De koningin van de melancholie en strandwandelingen, Lana Del Rey, is geen onbeschreven blad in de muziekindustrie. Nadat ze in het begin van haar carrière door critici met de grond gelijk gemaakt werd voor haar optreden bij Saturday Night Live, leek een grote carrière niet meer in zicht, maar Del Rey herpakte zich helemaal en overtuigde de afgelopen jaren menig sceptici met haar muziek en shows. Inmiddels heeft ze al vijf albums uitgebracht en is ze uitgegroeid tot headliner van de grootste festivals ter wereld. Dit jaar komt haar langverwachte nieuwe album Norman Fucking Rockwell uit, waarvoor ze samenwerkte met Jack Antanoff.

Haar eerste single in het nieuwe jaar “hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it” heeft niet alleen een lange titel, maar is met een duur van vijf minuten en een halve minuut alweer bovengemiddeld qua lengte. Ook muzikaal is Lana Del Rey weer bovengemiddeld en streeft ze wederom naar perfectie. “hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it” is een indringend nummer, waarin je enkel Lana en een piano te horen krijgt en waarin ze de rol van een vrouw in de maatschappij beschrijft. Kritisch en zeer nadenkend komt Del Rey over en zo hebben we ze het liefst. Een ongelofelijk mooi nummer.

Haar nieuwe album Norman Fucking Rockwell verschijnt op 29 maart 2019.

1411 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lana Del Rey - Blue Banisters (★★): De weg naar vergane glorie

Er valt veel te zeggen over Lana Del Rey, maar één ding is zeker: ze heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Buiten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey - "Arcadia"

Lana Del Rey wist twee jaar geleden vriend en vijand te verrassen met Norman Fucking Rockwell! Het album werd warm onthaald en meteen kondigde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bleachers - "Secret Life" (feat. Lana Del Rey)

Vrijdag verschijnt het derde album van Bleachers, de groep rond Jack Antonoff. We kregen sinds november al vier singles te horen, die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.