Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single FIDLAR – “By Myself”

Op 25 januari komt de nieuwe plaat van FIDLAR Almost Free uit en wij kunnen haast niet meer wachten. Na de singles “Alcohol”, “Too Real” en “Can’t You See”, krijgen we weer een nieuwe single te horen die het album zal sieren. Voorlopig is “By Myself” het meest verrassende en lollige nummer, waardoor de nieuwsgierigheid naar de rest van het album enkel toeneemt.

Na een intro die uit kon draaien op werkelijk alles, verrast FIDLAR door je mee te sleuren in een vrolijke, plezante drie minuten. Het is minder hard dan we van FIDLAR gewend zijn, maar problematisch is dat niet want de opgewekte sfeer compenseert absoluut. Wat we wel herkennen, is FIDLAR’s typische combinatie van enerzijds terugkerende onderwerpen in de teksten en anderzijds melodieën die gegarandeerd blijven hangen. Dat geheel in combinatie met de vernieuwende, ‘happy vibes’-klank van dit nummer, zet aan tot een dik feestje.

Het meest sterke nummer van de band is het niet, maar het is eens iets anders, heel erg amusant en zal nog dagenlang blijven hangen.

Facebook / Instagram

 

9 januari 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter