Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Andy Ferro – “Behind The Glass”

Andy Ferro is gekend van zijn bijdrage aan het T.Rex eerbetoon Children of the Revolution: A Tribute to T.Rex, waarop hij zijn versie van “Cosmic Dancer” bracht. In 2016 bracht hij een eerste album uit. Daarop werd van meet af aan duidelijk dat zijn stijl vergelijkbaar is met die van Mac Demarco en Syd Barretts solowerk.

Andy Ferro doet zijn ding op het mellow, easy-going “Behind The Glass”. Hier en daar komen speciale effectjes en klanken op de voorgrond die het nummer spannend houden, toch klinkt het nummer sober als geheel. Het is dus allesbehalve over-geproducet, en daarin ligt de sterkte van “Behind The Glass”. Op deze manier blijft het nummer puur en charmant eenvoudig, waardoor Ferro ons moeiteloos laat genieten en wegdromen.

Gisteren kondigde Ferro op zijn Instagram-pagina aan dat zijn nieuwe album eraan komt op 1 februari en Character Development zal heten. Wij zijn alvast benieuwd!

Related posts
AlbumsRecensies

The Simps - Siblings (★★★★): Puberale postpunk van een dynamisch duo

Je kent misschien wel een groep die je terugbrengt naar die zorgeloze tienerjaren in het skatepark. Zelfs als je zoals ons amper…
AlbumsRecensies

Benny Sings - Music (★★★): Zondagnamiddagmuziek

Onze sympathieke noorderbuur Tim van Berkenstijn, voor de meesten beter bekend als Benny Sings, zag zijn ster enkele jaren geleden pijlsnel de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Modern Bodies – “Invisible Line”

Als je tot een handvol seconden geleden nog niet van Modern Bodies gehoord had, zal je wellicht niet de enige zijn. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.