Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single D’Angelo – “Unshaken”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single D’Angelo – “Unshaken”

The ‘black messiah’ en neo-soullegende D’Angelo is terug met nieuwe muziek. Nadat hij in 2014 een geniestreek loste met het Grammy winnende-album Black Messiah werd het opeens weer opvallend rustig rond hem. Normaal gezien moest D’Angelo vorige zomer de headlinerpositie op Couleur Café inkleden, maar moest helaas zijn hele Europese tour cancelen omwille van een negatief uitvallende medische checkup. Gelukkig bood hem dat wel de kans om verder aan nieuw materiaal te werken dat voor ergens dit jaar wordt verwacht. Vandaag loste hij alvast een nieuwe single “Unshaken”, die hij maakte voor het populaire gamespel Red Dead Redemption 2.

Met D’Angelo weet je eigenlijk nooit echt wat er te wachten staan en daarom weet ook zijn nieuwste single “Unshaken” weer te verrassen. Het begin van “Unshaken” zou immers perfect passen in een westerfilm (en in dit geval een westerngala) maar dan wel met een flinke dosis D’Angelo-vibes. In ieder geval weet de enorm soulvolle stem en de muzikaliteit van D’Angelo weer te imponeren. De kleine accentjes maken van “Unshaken” iets speciaals en subliems zoals weinigen dat kunnen. Wij worden alvast helemaal ingeslopen door de westernvibe en kijken al hard uit naar meer nieuwe muziek van D’Angelo.

Facebook

2072 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Halsey - If I Can’t Have Love, I Want Power (★★★★½): Smaakvolle cocktail van stijlen en genres

Nadat de afgelopen maanden via sociale media veel hints gelost werden, is het vierde album van Halsey (echte naam Ashley Frangipane) If…
AlbumsRecensies

Raphael Saadiq - Jimmy Lee (★★★★): Bitterzoete r&b zonder de stroperige nasmaak

Acht jaar is het inmiddels dat Raphael Saadiq zijn laatste plaat Stone Rollin’ uitbracht en dat was goed zo voor de man…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Couleur Café voegt o.a. Selah Sue aan affiche toe!

Vorig jaar vond Couleur Café voor het eerst plaats op een nieuwe locatie vlak bij het Atomium en dat was meteen een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.