Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single D’Angelo – “Unshaken”

The ‘black messiah’ en neo-soullegende D’Angelo is terug met nieuwe muziek. Nadat hij in 2014 een geniestreek loste met het Grammy winnende-album Black Messiah werd het opeens weer opvallend rustig rond hem. Normaal gezien moest D’Angelo vorige zomer de headlinerpositie op Couleur Café inkleden, maar moest helaas zijn hele Europese tour cancelen omwille van een negatief uitvallende medische checkup. Gelukkig bood hem dat wel de kans om verder aan nieuw materiaal te werken dat voor ergens dit jaar wordt verwacht. Vandaag loste hij alvast een nieuwe single “Unshaken”, die hij maakte voor het populaire gamespel Red Dead Redemption 2.

Met D’Angelo weet je eigenlijk nooit echt wat er te wachten staan en daarom weet ook zijn nieuwste single “Unshaken” weer te verrassen. Het begin van “Unshaken” zou immers perfect passen in een westerfilm (en in dit geval een westerngala) maar dan wel met een flinke dosis D’Angelo-vibes. In ieder geval weet de enorm soulvolle stem en de muzikaliteit van D’Angelo weer te imponeren. De kleine accentjes maken van “Unshaken” iets speciaals en subliems zoals weinigen dat kunnen. Wij worden alvast helemaal ingeslopen door de westernvibe en kijken al hard uit naar meer nieuwe muziek van D’Angelo.

Facebook

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Raphael Saadiq - Jimmy Lee (★★★★): Bitterzoete r&b zonder de stroperige nasmaak

Acht jaar is het inmiddels dat Raphael Saadiq zijn laatste plaat Stone Rollin’ uitbracht en dat was goed zo voor de man…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Couleur Café voegt o.a. Selah Sue aan affiche toe!

Vorig jaar vond Couleur Café voor het eerst plaats op een nieuwe locatie vlak bij het Atomium en dat was meteen een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Seramic - "I Got You"

Seramic is een soulman en dat blijkt uit alles wat hij doet. Marcus Foster, de bezieler van het project, was in een vorige…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.