Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Airways – “Blue Gasoline”

Airways mag opnieuw terugblikken op een geslaagd jaar! Ondanks het feit dat ze amper één nummer hebben uitgebracht met “Alien” wisten ze één miljoen luisteraars te bekoren op Spotify. Het Britse viertal mocht onder andere dit jaar opdraven als voorprogramma van Nothing but Thieves, The Hunna en Razorlight, en vetrok in oktober op hun grootste tour in thuisland het Verenigd Koninkrijk tot nog toe. Daarnaast doken de vier ook weer de studio in om aan hun debuutplaat te werken, maar daarop zullen we nog even moeten wachten. Met “Blue Gasoline” sluiten ze hun jaar alvast af met een spetterende single.

De vooruitgang in hun indierocksound zetten ze alvast voort met “Blue Gasoline” en dat zorgt voor een fraaie oorworm. Leuk ook hoe ze nieuwe geluiden met een synthesizer in hun muziek steken, waardoor ze een eigen geluid mee weten te creëren. “Blue Gasoline” bezit bovendien heel wat dynamiek, van een eerder opbouwend begin tot een lekker rockend nummer. Ook lyrisch gezien zit het goed op de nieuwe banger van Airways, waarmee ze ook een verhaal verteld krijgen. Wij klampen ons in ieder geval vast aan de nieuwe van Airways en hopen dat meer nieuw materiaal niet meer al te lang op zich laat wachten.

Facebook

15 december 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter