Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Oscar & The Wolf eerste headliner van Cactusfestival en Lokerse Feesten!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Van 5 tot 7 juli kan je in het Minnewaterpark van Brugge weer terecht voor misschien wel het gezelligste festival van België. Vorig jaar stonden o.a. Emeli Sandé, Arsenal, Nils Frahm en Charlotte Gainsbourg op het affiche, maar dit jaar weet de organisatie daar met hun eerste headliner meteen een schepje bovenop te zetten. Een maandje later kan je in Lokeren dan weer terecht voor het leukste stadsfestival van België, waar je tien avonden topacts krijgt voorgeschoteld. Max Colombie, de grootste popster van België, staat samen met zijn wolven op vrijdag 5 juli op het Brugse podium en zal er de eerste festivaldag afsluiten. In Lokeren zal Colombie op zondag 11 augustus het festival afsluiten. Deze show zal ook de laatste show zijn op Belgische bodem voor de groep zich terugtrekt om hun derde album af te werken. Vorige zomer headlinede Oscar & The Wolf nog Pukkelpop en was de groep subheadliner op Werchter Boutique. In oktober stonden ze met een grootse show nog twee maal in het Sportpaleis en ook in 2019 staan ze dus weer op het podium. Cactusfestival en de Lokerse Feesten missen hun start dus absoluut niet!

Meer namen voor beide festivals volgen binnenkort.

14 december 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief