FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Oscar & The Wolf eerste headliner van Cactusfestival en Lokerse Feesten!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Van 5 tot 7 juli kan je in het Minnewaterpark van Brugge weer terecht voor misschien wel het gezelligste festival van België. Vorig jaar stonden o.a. Emeli Sandé, Arsenal, Nils Frahm en Charlotte Gainsbourg op het affiche, maar dit jaar weet de organisatie daar met hun eerste headliner meteen een schepje bovenop te zetten. Een maandje later kan je in Lokeren dan weer terecht voor het leukste stadsfestival van België, waar je tien avonden topacts krijgt voorgeschoteld. Max Colombie, de grootste popster van België, staat samen met zijn wolven op vrijdag 5 juli op het Brugse podium en zal er de eerste festivaldag afsluiten. In Lokeren zal Colombie op zondag 11 augustus het festival afsluiten. Deze show zal ook de laatste show zijn op Belgische bodem voor de groep zich terugtrekt om hun derde album af te werken. Vorige zomer headlinede Oscar & The Wolf nog Pukkelpop en was de groep subheadliner op Werchter Boutique. In oktober stonden ze met een grootse show nog twee maal in het Sportpaleis en ook in 2019 staan ze dus weer op het podium. Cactusfestival en de Lokerse Feesten missen hun start dus absoluut niet!

Meer namen voor beide festivals volgen binnenkort.

1324 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lokerse Feesten 2021 gaat door, kondigt Arsenal, Hooverphonic en meer aan

Dat de festivals terug een sprankeltje hoop hebben dankzij de dalende coronacijfers en de optimistische vooruitzichten van de regering, is niemand ontgaan….
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Geen Rock Werchter, Tomorrowland, Dour en Pukkelpop door het coronavirus

De festivalzomer hing al enige tijd aan een zijden draadje en het lijkt erop dat er in België alvast niet veel meer…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Amon Amarth, At The Gates en Oathbreaker naar Lokerse Feesten 2020!

Lokerse Feesten heeft voor de metalheads deze zomer weer heel wat moois in de aanbieding. Op zondag 2 augustus verandert de Grote…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.