Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single WANHA – “Crickets & Wild Flowers”

Als je ooit Ghost Brigade nog hebt meegehad, dan weet je dat het een Finse groep is die kwalitatief hoogstaande melodieuze doom-metal speelde. Speelde, inderdaad. In 2015 kondigde ze een pauze aan die helaas nog steeds zo vermeld staat op hun website. De keyboardspeler van Ghost Brigade, Joni Vanhanen, heeft blijkbaar een breed gamma aan muziekgenres in zijn winkelkar zitten want met zijn soloproject probeert hij iets helemaal anders.

WANHA tapt inderdaad uit een heel ander vaatje dan Ghost Brigade. WANHA is een eenmansband bestaande uit Joni, die voornamelijk elektronische pop maakt. Zweverig en dromerig, gespeeld op een donkere achtergrond. Het neemt je mee naar de mooiste plaatsen in je dromen. Muziek waar je ontspannen van wordt. Af en toe hoor je op de achtergrond een gitaar en basgitaar. Er zijn momenten dat het doet denken aan a Perfect Circle. Dat is vooral door het dubbele stemgebruik in combinatie met de donkere synths.

Voorlopig staat er geen album gepland. Ook staan er geen nieuwe tourdata geprogrammeerd. Een leuk tussendoortje voor fans van A Perfect Circle, maar dan net iets rustiger.

Facebook

14 december 2018

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief