Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single STADT – “Nothing Twice”

Het is al enkele jaren geleden dat we nog hoorden van het kwartet dat zich STADT noemt: in 2015 brachten ze hun tweede plaat Escalators uit. Daarna verdwenen de bandleden allemaal in (zij)projecten, maar een tijdje geleden vonden ze elkaar terug en besloten bijgevolg terug de studio in te duiken. Het resultaat is een nieuwe plaat die in maart 2019 uitkomt, met als eerste voorproefje deze “Nothing Twice”.

“Nothing Twice” is een heuse trip die net geen negen minuten duurt, nog meer zelfs, het nummer zou zelfs opgedeeld kunnen worden in verschillende nummers. Jazz, psychedelische pop, kraut rock: “Nothing Twice” bindt zich niet aan een genre. Met als gevolg dat het ook een enorm interessant nummer is om te luisteren, het zit vol verborgen laagjes die zich niet na de eerste luisterbeurt vrij geven. Een heerlijke single die ons alvast doet verlangen naar dat nieuwe album!

8 december 2018

About Author

Bauke de Langhe


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter