Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Astrid S – “Closer”

Astrid S is in Noorwegen al een superster, zetelt er in de jury van Idool en staat er voor uitverkochte zalen. Buiten haar landsgrenzen weet ze ook aan populariteit te winnen, want ook voor haar eerste show in België in 2017 waren de ticketjes snel de deur uit. Haar verdiende internationale doorbraak lijkt nabij, want VEVO DSCVR kroonde haar tot een ‘Ones To Watch 2019’ waardoor mediale aandacht verzekerd is. Nadat ze als support-act van de arena tour van Years & Years in het VK harten won, brengt ze vandaag een nieuwe single uit.

Sinds 2015 is Astrid S bezig met het maken van muziek en dat werpt ondertussen zijn vruchten af. Enkele honderden miljoenen streams op Spotify liegen dan ook niet. Met gepolijste, maar toch frisse popmuziek weet Astrid S in de belangstelling te staan en ook de nieuwe single “Closer” hoort in die categorie. In de strofes houdt ze het bij een gitaarakkoord, maar in het refrein komen daar nog aardig wat instrumenten bij. “Close” is iets minder hitgevoelig dan anders, maar is nog steeds een moderne popsong zoals we het van haar kennen.

4 december 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter