Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte OC – “Satellite”

Charlotte OC stond in 2016 voor het eerst op een Belgisch podium en mocht toen haar debuut geven op het toen gloednieuwe Pukkelpop-podium Lift. Ondanks een zeer gesmaakte show, kreeg ze nadien niet de gehoopte mediale aandacht en zo ontging velen haar zeer goede album Careless People dat ze in 2017 uitbracht. Tot nu toe bleef de Londense zangeres dus onder de radar van de Belgische muziekwereld, maar haar nieuw werk is sterker dan ooit te voren. Met een singlepremière bij Bilboard op zak, bestormt haar nieuwe release misschien wel de charts.

“Satellite” is het eerste resultaat uit haar muzikale herbronning en legt vooral de focus op haar stem, die we goed kunnen associëren met die van MØ. Met de nieuwe release brengt ze je ogen aan het fonkelen van geluk en pakt ze je vooral met het refrein helemaal in. De emoties en ruwheid spatten er dan het meest van af, maar ook de Lana Del Rey-achtige strofes kunnen meer dan behoorlijk genoemd worden. Magie, emotionaliteit en dromerige vibes alom bij haar nieuwe single.

1567 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte OC - "Bad News"

Een nieuwe start kan een echte bevrijding zijn, althans dat is toch het geval bij de Britse zangeres Charlotte OC. Nadat ze…
AlbumsRecensies

Charlotte OC - Oh the Agony, Oh the Ecstasy (★★★): Recht uit het hart

Hoewel Charlotte O’Connor al heel wat jaren bezig is met haar muzikaal project Charlotte OC, klinkt de naam voor velen waarschijnlijk nog…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte OC - "Falling For You"

Er zijn weinig artiesten die zo een fantastische uitstraling hebben als Charlotte OC. De Britse zangeres werd in het begin van haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.