Features

De vijf van “Den Beir” – 151

De winter komt er aan en dat wil zeggen dat de dagen korter worden en de temperatuur lager. Gelukkig is er nog steeds muziek om ons te vergezellen. Voor de 151ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

WASTE – Run

Stevige rock uit Stevenage, WASTE doet het op een furieuze manier, maar dan wel weer aanstekelijk.

GURU – Consumer Helpline

Ze worden omschreven als de nieuwe Shame, maar GURU doet het allemaal iets vuiler en donkerder. Ze bestaan nog maar een jaar, maar ze klinken wel vettig en vuil.

Smoke Rings – Camcorder

Leuke repetitieve indie rock met een heel aanstekelijke vibe dat de janglepop uit de nineties terug naar boven haalt. Denk aan Rolling Blackouts Coastal Fever.

Purest – Waste My Days

Shoegaze sterft nooit, Purest bracht een leuke ep uit en deze single daaruit komt het sterkst binnen.

Diskopunk – Lilla Pojke

Diskopunk is op deze “Lilla Pojke” vooral disco, het is dansbaar, maar met ruimte om experimenteel uit de hoek te komen.

DANSEN DANSEN

Delta Heavy x Everyone You Know – Anarchy

Als Delta Heavy iets uitbrengt, weet je dat het goed zal zijn. Met nieuwe rappers Everyone You Know weet de dj weer een verfijnd Drum n Bass nummer af te leveren.

24 november 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter