Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JAKOMO – “Luvonwiels”

Ça va bien, les gars? De Brusselaars van JAKOMO haken hun boot aan de frisse Brusselse vloot die momenteel België bevaart. Er moet iets in het water zitten in de hoofdstad, dat momenteel de zielen roert. Na vuile garagerock met Black Box Revelation en ‘du vrai HipHop Bruxellois’ o.l.v. Stikstof of Roméo Elvis heeft dé centrumstad van België nu ook een bloeiende indie-scene. JAKOMO bracht gisteren – op het nieuwe Brusselse label Et!ket Records! – hun jongste worp “Luvonwiels” uit.

Voorzien van het bijpassende beeldmateriaal, kunnen we stellen dat “Luvonwiels” goed de 21e eeuwse muzikale geest capteert. Denk de klepperkespop die Mac DeMarco brengt, met een Brusselse pet. Tóch zit er nog een diepere twist aan “Luvonwiels”, die de stadsgeest van de groep beter bloot legt dan de Canadees zou kunnen. Hun lo-fi sound trekt je zowel ‘s ochtends fris en monter uit bed, als ze je ‘s avonds te rusten legt. Hoewel er een zeker je-m’en-foutisme JAKOMO typeert, klinkt “Luvonwiels” als een viertal dat haar sound duidelijk heeft gevonden. JAKOMO bonkt op de deuren van de concertzalen en festivals en België volgt maar best!  

Catch them op de ‘releasenight’ van Et!ket chez Madame Moustache op 30 november!

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JAKOMO - "OK, Coach"

Al sinds 2017 verblijdt JAKOMO de wereld door nu en dan prachtige liedjes de wereld in te sturen. Een heerlijke sloomheid en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JAKOMO - "Luna Park"

‘Suave rock’, zo noemen de vier Brusselse jongens van JAKOMO hun eigen muziek. Suave rock is een mix tussen de slome slacker…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JAKOMO - "Onlyu"

De beloftevolle jongens van JAKOMO hebben Brussel als uitvalsbasis, al laten ze de stadsdrukte liever achterwege om (vooralsnog louter figuurlijk) te floreren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.