Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blanche – “Moment”

De Brusselse Ellie Delvaux is nog maar 19 jaar, maar onder haar pseudoniem Blanche heeft ze zich dankzij haar uitstekende prestatie op het Eurovisie Songfestival in 2017 helemaal op de kaart gezet. Ze trad aan met haar debuutsingle “City Lights” en behaalde ermee de vierde plaats, wat uiteindelijk tot een platina onderscheiding in ons land resulteerde. Sindsdien werkt ze aan nieuwe nummers met internationale songwriters en ook een tour staat nog op de agenda. Met andere woorden, redenen genoeg om een nieuwe single te lossen.

“Moment” is de vierde single van Blanche en toont een heel ander facet van haar sound. Terwijl “Wrong Turn” ook al elektronische beats bevatte en “Soon” meer richting folk aanleunde, is “Moment” misschien wel haar meest interessante popnummer geworden. Haar grootste troef is ook deze keer haar stem, maar ook productioneel valt er niets te klagen want het nummer blijft snel hangen. “Moment” is in onze ogen haar sterkste release tot nu toe en laat ons al uitkijken naar een eventueel album.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Johnny Marr + the Healers - "All Out Attack"

Het einde van The Smiths deed misschien even pijn, maar in een zwart gat is Johnny Marr nooit gevallen. De gitarist bleef…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ginger Root - "Better Than Monday"

Een stevige portie funk, een op het randje van obsessieve relatie met Japanse cultuur, een snufje disco en een voorliefde voor alles…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.