Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Blanche – “Moment”

De Brusselse Ellie Delvaux is nog maar 19 jaar, maar onder haar pseudoniem Blanche heeft ze zich dankzij haar uitstekende prestatie op het Eurovisie Songfestival in 2017 helemaal op de kaart gezet. Ze trad aan met haar debuutsingle “City Lights” en behaalde ermee de vierde plaats, wat uiteindelijk tot een platina onderscheiding in ons land resulteerde. Sindsdien werkt ze aan nieuwe nummers met internationale songwriters en ook een tour staat nog op de agenda. Met andere woorden, redenen genoeg om een nieuwe single te lossen.

“Moment” is de vierde single van Blanche en toont een heel ander facet van haar sound. Terwijl “Wrong Turn” ook al elektronische beats bevatte en “Soon” meer richting folk aanleunde, is “Moment” misschien wel haar meest interessante popnummer geworden. Haar grootste troef is ook deze keer haar stem, maar ook productioneel valt er niets te klagen want het nummer blijft snel hangen. “Moment” is in onze ogen haar sterkste release tot nu toe en laat ons al uitkijken naar een eventueel album.

16 november 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief