Muzieknieuwtjes

Bring Me The Horizon, Kylie Minogue en 8 andere bands naar Rock Werchter 2019!

We hebben even moeten wachten op nieuwe namen voor Rock Werchter, maar vandaag worden we weer verwend met een pak nieuwe namen. Op donderdag 27 juni zal onder andere de graag geziene Duitser Paul Kalkbrenner voor een stevig dansfeestje zorgen. Ook de voorprogramma’s van P!nk, singer -songwriter Vance Joy en de opkomende Britse bluesrockband Bang Bang Romeo, staan voor de donderdag op Werchter geprogrammeerd. Vrijdag 28 juni bevat ook dit jaar weer voor ieder wat wils. Naast de reeds bekend gemaakte headliners The Cure en Tool krijgen we vandaag de Britten van Bring Me The Horizon, het Australische popicoon Kylie Minogue, het Britse popdrietal Years & Years en de rockers van Nothing But Thieves, die eerder deze week een uitverkochte Ancienne Belgique aandeden. Op zaterdag 29 juni zullen bovendien het Franse electroduo The Blaze en de Britse britpopper en Alex Turner’s boezemvriend Miles Kane het mooie weer maken. Voor de Rock Werchter-zondag komt er vandaag maar één naam bij met de populaire Yungblud. Een met andere woorden gevariërde en interessante lichting namen waarmee iedereen wel aan zijn trekken komt.

Tickets voor Rock Werchter zijn reeds te koop. Meer info op de site.

1319 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years - "Starstruck"

Het is ondertussen al meer dan vijf jaar geleden dat we voor het eerst dansten op “King” van Years & Years. De…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Festivalzomer 2021: Wat gaat er wel en niet door?

De zomer van 2020 viel tegen. Niet alleen was het moeilijker om grote reizen te maken, maar ook in eigen land waren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KSI - "Patience" (feat. YUNGBLUD & Polo G)

De meeste mensen kennen KSI niet als artiest maar als een YouTuber. De 27-jarige Brit wist tientallen miljoenen abonnees op verschillende kanalen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.