Muzieknieuwtjes

Bring Me The Horizon, Kylie Minogue en 8 andere bands naar Rock Werchter 2019!

We hebben even moeten wachten op nieuwe namen voor Rock Werchter, maar vandaag worden we weer verwend met een pak nieuwe namen. Op donderdag 27 juni zal onder andere de graag geziene Duitser Paul Kalkbrenner voor een stevig dansfeestje zorgen. Ook de voorprogramma’s van P!nk, singer -songwriter Vance Joy en de opkomende Britse bluesrockband Bang Bang Romeo, staan voor de donderdag op Werchter geprogrammeerd. Vrijdag 28 juni bevat ook dit jaar weer voor ieder wat wils. Naast de reeds bekend gemaakte headliners The Cure en Tool krijgen we vandaag de Britten van Bring Me The Horizon, het Australische popicoon Kylie Minogue, het Britse popdrietal Years & Years en de rockers van Nothing But Thieves, die eerder deze week een uitverkochte Ancienne Belgique aandeden. Op zaterdag 29 juni zullen bovendien het Franse electroduo The Blaze en de Britse britpopper en Alex Turner’s boezemvriend Miles Kane het mooie weer maken. Voor de Rock Werchter-zondag komt er vandaag maar één naam bij met de populaire Yungblud. Een met andere woorden gevariërde en interessante lichting namen waarmee iedereen wel aan zijn trekken komt.

Tickets voor Rock Werchter zijn reeds te koop. Meer info op de site.

1285 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paul Kalkbrenner - "Graf Zahl"

Paul Kalkbrenner, de Duitse muziekproducent die we kennen onder dezelfde artiestennaam, groeide op in de meest trendy wijk in Berlijn: Friedrichshain. Wie…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep’s van 2020

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.