Muzieknieuwtjes

Bring Me The Horizon, Kylie Minogue en 8 andere bands naar Rock Werchter 2019!

We hebben even moeten wachten op nieuwe namen voor Rock Werchter, maar vandaag worden we weer verwend met een pak nieuwe namen. Op donderdag 27 juni zal onder andere de graag geziene Duitser Paul Kalkbrenner voor een stevig dansfeestje zorgen. Ook de voorprogramma’s van P!nk, singer -songwriter Vance Joy en de opkomende Britse bluesrockband Bang Bang Romeo, staan voor de donderdag op Werchter geprogrammeerd. Vrijdag 28 juni bevat ook dit jaar weer voor ieder wat wils. Naast de reeds bekend gemaakte headliners The Cure en Tool krijgen we vandaag de Britten van Bring Me The Horizon, het Australische popicoon Kylie Minogue, het Britse popdrietal Years & Years en de rockers van Nothing But Thieves, die eerder deze week een uitverkochte Ancienne Belgique aandeden. Op zaterdag 29 juni zullen bovendien het Franse electroduo The Blaze en de Britse britpopper en Alex Turner’s boezemvriend Miles Kane het mooie weer maken. Voor de Rock Werchter-zondag komt er vandaag maar één naam bij met de populaire Yungblud. Een met andere woorden gevariërde en interessante lichting namen waarmee iedereen wel aan zijn trekken komt.

Tickets voor Rock Werchter zijn reeds te koop. Meer info op de site.

1594 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YUNGBLUD - "The Emperor"

Nog een kleine maand en dan ligt de derde plaat van YUNGBLUD in de rekken. De omnipresente Brit is populairder dan ooit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bring Me The Horizon - "sTraNgeRs"

Je kan zeggen wat je wil, maar Bring Me The Horizon is zonder meer de innovatiefste metalband van de laatste jaren. De…
Features

Nabeschouwing Rock Werchter 2022: Straffe sets, annuleringen, covers en tieneridolen

Na twee zomers vol zomerbars en parklifes was het afgelopen weekend eindelijk weer zoals vanouds. Geen fris groen gras, maar iets dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.