Muzieknieuwtjes

Bring Me The Horizon, Kylie Minogue en 8 andere bands naar Rock Werchter 2019!

We hebben even moeten wachten op nieuwe namen voor Rock Werchter, maar vandaag worden we weer verwend met een pak nieuwe namen. Op donderdag 27 juni zal onder andere de graag geziene Duitser Paul Kalkbrenner voor een stevig dansfeestje zorgen. Ook de voorprogramma’s van P!nk, singer -songwriter Vance Joy en de opkomende Britse bluesrockband Bang Bang Romeo, staan voor de donderdag op Werchter geprogrammeerd. Vrijdag 28 juni bevat ook dit jaar weer voor ieder wat wils. Naast de reeds bekend gemaakte headliners The Cure en Tool krijgen we vandaag de Britten van Bring Me The Horizon, het Australische popicoon Kylie Minogue, het Britse popdrietal Years & Years en de rockers van Nothing But Thieves, die eerder deze week een uitverkochte Ancienne Belgique aandeden. Op zaterdag 29 juni zullen bovendien het Franse electroduo The Blaze en de Britse britpopper en Alex Turner’s boezemvriend Miles Kane het mooie weer maken. Voor de Rock Werchter-zondag komt er vandaag maar één naam bij met de populaire Yungblud. Een met andere woorden gevariërde en interessante lichting namen waarmee iedereen wel aan zijn trekken komt.

Tickets voor Rock Werchter zijn reeds te koop. Meer info op de site.

1395 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane - "Caroline"

We hebben er weer een tijdje op moeten wachten, maar begin volgend jaar krijgen we nog eens een soloplaat van Miles Kane…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Enfant Sauvage - "Silent Love"

Na drie jaar bijna onafgebroken op tour te zijn geweest met The Blaze, werd het voor Guillaume Alric tijd om aan een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Morello - "Let's Get The Party Started" (feat. Bring Me The Horizon)

Op 15 oktober verschijnt een nieuwe soloplaat van Tom Morello. The Atlas Underground Fire is de opvolger van The Atlas Underground uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.