Muzieknieuwtjes

Bring Me The Horizon, Kylie Minogue en 8 andere bands naar Rock Werchter 2019!

We hebben even moeten wachten op nieuwe namen voor Rock Werchter, maar vandaag worden we weer verwend met een pak nieuwe namen. Op donderdag 27 juni zal onder andere de graag geziene Duitser Paul Kalkbrenner voor een stevig dansfeestje zorgen. Ook de voorprogramma’s van P!nk, singer -songwriter Vance Joy en de opkomende Britse bluesrockband Bang Bang Romeo, staan voor de donderdag op Werchter geprogrammeerd. Vrijdag 28 juni bevat ook dit jaar weer voor ieder wat wils. Naast de reeds bekend gemaakte headliners The Cure en Tool krijgen we vandaag de Britten van Bring Me The Horizon, het Australische popicoon Kylie Minogue, het Britse popdrietal Years & Years en de rockers van Nothing But Thieves, die eerder deze week een uitverkochte Ancienne Belgique aandeden. Op zaterdag 29 juni zullen bovendien het Franse electroduo The Blaze en de Britse britpopper en Alex Turner’s boezemvriend Miles Kane het mooie weer maken. Voor de Rock Werchter-zondag komt er vandaag maar één naam bij met de populaire Yungblud. Een met andere woorden gevariërde en interessante lichting namen waarmee iedereen wel aan zijn trekken komt.

Tickets voor Rock Werchter zijn reeds te koop. Meer info op de site.

1721 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Stormzy komt naar Rock Werchter 2023!

Rock Werchter is sinds afgelopen week terug op dreef gekomen, want woensdag loste de organisatie nog een stevig pakketje van dertig namen….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter vult affiche aan met Liam Gallagher, Ben Howard, Lil Nas X, Iggy Pop en veel meer!

Na een maandje afwezigheid is ook Rock Werchter weer uit zijn winterslaap gekomen, en dat doet het festival meteen met een pak…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

MEUTE, Men I Trust, The Blaze en meer naar Dour 2023!

Binnen exact zes maanden gaan de poorten van de festivalweide van Dour open en om de verwachtingen nog wat te laten stijgen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.