Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Panda Bear – “Dolphin”

Goed nieuws! Na zijn ep A Day With The Homies en een tour met vers materiaal, is Panda Bear terug met een nieuw album. Het lid van Animal Collective zal Buoys op 8 februari uitbrengen. Noah Lennox vertelt dat Buoys een begin is van een nieuw hoofdstuk vol geëxperimenteer met hypermoderne productie, maar in zijn herkenbare stijl. In afwachting hiervan kunnen we naar de eerste single, “Dolphin” luisteren.

Dit nummer belooft al veel goeds. Een spaarzame akoestische gitaar, het gedetailleerde geluid van druppels water en een lichtvoetige beat doen de gekende wereld van Panda Bear openen. Hierin bezingt hij – met een iets diepere stem dan we van hem gewoon zijn – dromerige observaties en warme gevoelens. De productie klinkt op en top Panda Bear, maar toch net weer dat tikkeltje vernieuwender. Een reden om naar 2019 uit te kijken!

Tracklist:

  1. Dolphin
  2. Cranked
  3. Token
  4. I Know I Don’t Know
  5. Master
  6. Buoys
  7. Inner Monologue
  8. Crescendo
  9. Home Free
8 november 2018

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter