Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jacle Bow – “Hideaway”

Er is wat aan het borrelen bij Jacle Bow, én we worden er enorm enthousiast van. In september kregen we al een eerste nieuwe single, “Mysterious Guy” en het lijkt erop dat we, aan de hand van deze twee tracks, stilaan Jacle Bow hun nieuwe sound kunnen definiëren. Een sound die ons enorm weet aan te spreken, minder stereotiepe rock, meer muzikaliteit.

Zo doet “Hideaway” ons integraal denken aan een iets rockabilly’ere variant van Arctic Monkeys’ laatste plaat, aangevuld met een aantal ferme gitaarstrepen. Laidback synthje, een lekkere gitaarhook en vocals die balanceren tussen U2-bombast en Belgische ingetogenheid. Jacle Bow scoort met “Hideaway” 2/2 en maakt ons des te meer benieuwd naar hun volgende langspeler.

2 november 2018

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief