Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tessa Dixson – “Beautiful Pain”

Jong, mooi en ambitieus. Het zijn drie trefwoorden die perfect bij een Bond-girl passen, maar ook de Brusselse zangeres Tessa Dixson kan zo omschreven worden. In 2017 bracht ze haar debuutsingle “Prayer” uit en die was zo indrukwekkend dar we haar tot een ‘Grote Beer Van Morgen‘ katapulteerden. In het eerste deel van het jaar bleef het echter rustig rond Dixson, maar eind april gaf ze haar debuutshow in de Botanique. Optredens met Warhola op talrijke festivals volgden en ook een nieuwe single is nu eindelijk uit.

“Beautiful Pain” is de nieuwste single van Dixson en die klinkt behoorlijk anders dan haar debuut “Prayer”. “Beautiful Pain” klinkt iets dramatischer, wat door de prominente aanwezigheid van strijkinstrumenten kan verklaard worden. Het refrein is het meest pakkend van het nummer en kent naargelang het einde toe een steeds grotere opbouw. Het mysterieuze in de sound blijft behouden, maar krijgt in de nieuwe single een dramatische toets. “Beautiful Pain” lijkt bovendien wel een geschikt campagnelied voor een parfum van Chanel. Elegant, verleidelijk en sensueel.

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 25 beste Belgische albums van 2020

Het was een vreemd jaar, 2020. Heel wat concerten gingen in rook op, festivals konden niet doorgaan en muziek werd uitgesteld. Toch…
Muzieknieuwtjes

Steun LIVE2020 dankzij unieke 'venue t-shirts'

De concertzalen hebben er een ontzettend moeilijk jaar opzitten. Ze sloten als eerste de deuren en gaan wellicht als laatste terug open….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.