Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ten Fé – “Won’t Happen”

In maart 2019 mogen we een nieuw album verwachten van Ten Fé, de vijfkoppige band die ontstond uit een muzikaal partnerschap tussen Leo Duncan en Ben Moorhouse. In afwachting van dat nieuwe 11-nummers-tellende album Future Perfect, Present Tense, krijgen we alvast de single “Won’t Happen”. Beide mannen groeiden op met muziek maar waar Duncan in een Ierse traditie folk muziek leerde appreciëren, struinde de Oost-Londense Moorhouse eerst door britpop, psychedelica, jazz en indie rond.

Een combinatie van beide muziekrichtingen zorgt voor een bouncy uptempo muziek die zich ergens tussen The War On Drugs, Fleetwood Mac, Depeche Mode en Creedence Clearwater Revival bevindt. De zachte stem van Leo wordt begeleid door een kleine groep instrumenten die al na enkele seconden een herkenbare lijn openbaren en het nummer een aangename toets geven. Een nummer voor lange autoritten: meezingbaar na twee keer luisteren.

Wie de band live wil zien kan dit op 5 mei in Trix in Antwerpen.

18 oktober 2018

About Author

Ottilie Derycke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief