Muzieknieuwtjes, Uitgelicht

Dansende Beren geeft voor de derde keer een feest!

Afgelopen zomer organiseerden we ons eerste festival en omdat het daar zo plezant was, houden we niet op met evenementen te organiseren. Ons volgende feest is terug in Gent, een stad waar we veel voeling mee hebben. We gaan voor het eerst naar BarBroos op de Oude Beestenmarkt, de oude Café Video. Een legendarische locatie dus, waar we drie te ontdekken bands aan jullie kunnen voorstellen. Het Facebook-event vind je hier.

Op vrijdag 7 december 2018 kan je met Mauger, Sun Gods en Baltimore genieten van zalige indierock, fijne psychedelica en wat dromerige pop. Voor ieder wat wils dus, en dat voor slechts vijf euro. Je kan niet sukkelen! Om dit feestje compleet te maken, zorgen we wederom voor een fantastische afterparty die je volledig GRATIS kan komen vieren! Als Dansende Beren een feestje geeft, doen we dat meteen goed! Neem dus allemaal jullie agenda bij de hand en hou vrijdag 7 december nu al vrij. Het zal de moeite zijn!

Baltimore

We openen de dag psychedelisch met Baltimore. De ex-zalm van de maand is een band die bij velen van ons het hart stal. Dat doen ze door hun dromerige sound die wat aan Tame Impala doet denken, maar ook door de stevige trippy uithalen die overweldigend kunnen overkomen. Psychedelica dus, maar niet zonder rekening te houden met een aanstekelijk en meezingbaar refrein. Fijne band dus.

Sun Gods

Een goddelijke stem en zonnige, verfrissende muziek, what’s in the name? Sun Gods is een gloednieuw project dat een perfecte blend tussen hedendaagse indie en het beste uit de eighties voorschoteld. Denk aan Peter Gabriel, The War On Drugs en Nick Drake. Mooie referenties dus en nog mooier om live te ervaren vanwege de strakke opbouw en de leuke indiesongs.

MAUGER

Frontman Mauger Mortier maakt met Matthias (Sioen), Jan en Jakob (beiden ex-Absynthe Minded) uitgepuurde indie pop, met rake arrangementen en sublieme melodieën, denk aan Eels, Nits, Marble Sounds of Bon Iver. Zacht, breekbaar en soms heel aanstekelijk, perfect om de nacht in te zetten.

Zet je aanwezig op het Facebook-event dat je hier kan vinden.

17 oktober 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter