Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Mumford & Sons is de tweede headliner Rock Werchter 2019!

Nadat Rock Werchter vorig jaar enkele straffe headliners kon strikken, gaan ze ook voor de komende editie voor de grootste bands en artiesten ter wereld. Nadat ze vorige week The Cure bekendmaakten als eerste headliner, krijgen we nu met Mumford & Sons de tweede headliner van formaat. De Britse folkband trekt in 2019 op wereldtour en zal op zaterdag 29 juni halt houden op de Main Stage van Rock Werchter. De band zal er hun weldra verschijnende nieuwe album Delta voorstellen, maar ook hun hits zoals “I Will Wait” zullen niet ontbreken.

Tickets zijn vanaf 26 oktober te koop. Tot dan worden wellicht nog enkele andere headliners en namen bekendgemaakt.

 

12 oktober 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter