Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Bosum – “Marvin”

In september debuteerde de band Bosum met hun allereerste single “Fonzy” en enkele weken later brengen ze al hun volgende single uit. De Brusselse band trok door bergen, bossen en andere mooie landschappen om inspiratie op te doen en het lijkt gewerkt te hebben. Het viertal werkte aan veel nieuw materiaal welk hen tot een doorbraak moet leiden. Vandaag brengen wij in première de nieuwe clip van de opkomende band.

“Marvin” is een net geen drie minuten durende roadtrip van je oren naar je hart. Het nummer gaat verder waar “Fonzy” gestart is en toont nog maar eens dat muziek in zijn pure vorm nog steeds het mooist is. De organisch klinkende melodie bestaande uit een heel spectrum aan instrumenten klinkt samen met de zang van gitarist en toetsenist Tom Verbeeck dromerig. De bijhorende clip geeft het nummer nog eens een visuele boost door mooie landschappen en idyllische groepsmomenten te gebruiken. Soms kan het leven en een nummer toch mooi zijn he?

11 oktober 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter