Nieuwe singles

Nieuwe single NAO – “Curiosity”

Neo Jessica Joshua, beter bekend als NAO, maakt ons met haar nieuwe single “Curiosity” wel heel curious (ja – we did it) naar haar nieuwe plaat Saturn die op 26 oktober verschijnt. Belgische fans van NAO werden deze zomer al verwend met een optreden op Rock Werchter en ook op 9 maart zal de kleine dame haar krullen weer loszwaaien op onze bodem met de Saturn World Tour in de Ancienne Belgique.

“Curiosity” is een typische NAO-single, waarin de zangeres uit Nottingham experimenteert met een heel scala aan geluiden, waardoor het nummer naar een hoger niveau wordt getild. De sfeer van de single doet zelfs mysterieus aan, titel geslaagd? Dacht het wel! NAO combineert hele zware bassen met lichte fluittonen en ingetogen zang. De single is dit keer geen feestnummer, maar eerder eentje waarop je kan “viben”. Desalniettemin past de single perfect bij haar andere nummers en kan die zo mee op het podium tijdens de Saturn World Tour.

5 oktober 2018

About Author

Lotte Coolen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief