Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single salute – “Nostalgia ’96”

Oostenrijk staat niet meteen bekend voor R&B en elektronische muziek. Gelukkig kan daar binnenkort verandering in worden gebracht, want de uit Wenen komende salute is aan een forse opmars bezig. Na een remix voor Sam Smith ging het allemaal plots heel snel en verhuisde salute naar Manchester om er zijn muzikale carrière verder uit te bouwen. De 22-jarige bedroomproducer werkte de laatste maanden weer aan een aantal nieuwe tracks. Het gloednieuwe “Nostalgia ’96” is daar ook één van.

Met een gekende housebeat wordt “Nostalgia ’96” eerder bescheiden geopend, maar als al snel de synths worden gebruikt, gaat het nummer lekker hard. salute staat bekend om zijn mix van R&B/soul met pompende housebeats en deze formule gebruikt hij ook op “Nostalgia ’96”. Bovendien kunnen we de opbouw naar de drop zeker appreciëren en komt deze dan ook nog een tikkeltje beter binnen. “Nostalgia ’96” raast bovendien in sneltempo voorbij en werkt heel uplifting. salute heeft het genre met “Nostalgia ’96” niet heruitgevonden, maar toch kunnen we niet ontkennen dat het zijn beste nummer is dat hij tot op heden heeft uitgebracht

Facebook

1478 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsOntdekkingen van "Den Beir"Recensies

Fär – Salute (★★★½): "Bezwerende pikzwarte elektronica"

Als er een werkelijke duistere onderwereld bestaat, dan ligt het debuutalbum van de Belgische Fär daar vanaf nu non-stop op repeat. We…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single FÄR - "Last Straw"

Volgens ons is FÄR klaar voor het grote werk. Het duo bracht onlangs hun nieuwe single “Last Straw” uit en wij waren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.