Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yaeji – “One More”

Kathy Yaeji Lee aka Yaeji is woonachtig in New York, maar zoals de naam en haar uiterlijk al verraden komt de House-pop sensatie oorspronkelijk uit Zuid-Korea. Haar naam verscheen voor velen vorig jaar op de radar toen ze met EP2 een straffe release wist uit te brengen. Ze werd zelfs door velen waaronder BBC Radio 1 en Stereogum, genoemd als één van de nieuwkomers voor 2018. Het verbaasde dan ook dat ze dit jaar nog geen enkel eigen nummer loste, tot nu dus. Vandaag loste ze het verslavende “One More” dat de voorbode moet zijn van een nieuwe release.

“One More” heeft opnieuw die typische housebeats met wat popelementen die steeds weer goed binnen weten te komen. Haar vocals op “One More” doen ook wat denken aan NAO, maar het leuke aan Yaeji is dat ze zowel in haar moedertaal, het Koreaans, als ook in het Engels zingt. Het nummer heeft ook iets excentrieks in zich dat we duidelijk zeker kunnen smaken. Yaeji heeft met andere woorden weer een dikke schijf gelost met “One More” die we de komende maanden wel vaker in de hippe clubs van deze wereld zullen kunnen horen.

Facebook

25 september 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief