Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jimothy Lacoste – “Fashion”

Life is getting quite exciting voor de 19-jarige Jimothy Lacoste. De Londense rapper valt al een tijdje op met muziekvideo’s op YouTube vol gevaarlijke stunts en zelfzekere moves. Ondanks de komische stijl die hij hanteert, neemt hij de muziek wel degelijk serieus. Zijn droge, maar eerlijke songs over positiviteit, de snelheid van het leven, het openbaar vervoer en andere zaken die uit het leven gegrepen zijn, deden zijn publiek steeds sneller groeien. De jongeman werd zo niet alleen een internetfenomeen, maar ook als een artiest die doorheen het Verenigd Koninkrijk en Europa toert. Zo stond hij vorig weekend op Leffingeleuren waar hij afsloot met “Fashion”, zijn gloednieuwe single.

Wie zijn video’s al eens gezien heeft, zal opgevallen zijn dat Jimothy er een eigenzinnige kledingstijl op na houdt. Op “Fashion” snoert hij de monden van de haters, en benadrukt hij dat je vooral de kledij moet dragen waar je je goed in voelt: ‘Some people get frustrated when they see us using clothes as art / They don’t get it, they resort to hate it / But we must ignore them cos we just like to express’. Verder is de productie van het nummer opnieuw heerlijk lo-fi, maar aanstekelijk. Jimothy Lacoste blijft het ene leuke nummer na het andere uit te brengen en we zien hem nog niet snel verdwijnen.

Related posts
AlbumsRecensies

The Streets - None of Us Are Getting Out of This Life Alive (★★★½): Wanneer genres elkaars pad kruisen

We gaan er geen doekjes om winden: Mike Skinner mag gerust een levende legende genoemd worden. Een kwart eeuw geleden stampte hij…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jimothy Lacoste - "Getting Acid"

Jimothy Lacoste is een echte internetsensatie die ons steeds weet te verrassen. Met zijn indrukwekkende muziek en buitengewone kledingstijl valt hij meteen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jimothy Lacoste - "Finna Glow"

Nagenoeg elke artiest wil uniek zijn, maar het lukt maar weinigen om dat effectief te zijn. De Londense Jimothy Lacoste is er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.