Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jimothy Lacoste – “Getting Acid”

Jimothy Lacoste is een echte internetsensatie die ons steeds weet te verrassen. Met zijn indrukwekkende muziek en buitengewone kledingstijl valt hij meteen bij iedereen op en weet hij zo iets unieks te kweken. Al sinds 2017 weet Timothy Gonzales, zoals de rapper in het dagelijks leven heet, verwarring te zaaien binnen de muziekindustrie. Niemand weet eigenlijk echt of we zijn muziek wel serieus moeten nemen. Zo brengt de 21-jarige meestal heel grappige nummers uit, maar toch verschijnt er hier en daar toch een serieus nummer. Op “Getting Acid” is het dan weer eerder een mix van de beide.

Na nummers zoals  “Getting Busy!”, “Getting Talkative” en “Getting to Fly in the Sky”, komt Jimothy vandaag eindelijk met een waardig vervolg binnen de getting reeks. “Getting Acid” gaat over hoe Jimothy de wereld ziet. Hij neemt ons mee in zijn gevoelens, maar laat ons toch weer achter met verbazing. ‘It’s fun, scary, exciting and dark’, komt meermaals aan bod en doet ons goed nadenken. Voor de rest is het een echt rapnummer met een aanstekelijke deun en een krachtige boodschap, maar toch missen we weer iets. “Getting Acid” bezit een bepaald omhulsel waardoor we het nummer niet helemaal weten te appreciëren. Het is niet meteen onze favoriet van de knotsgekke Engelsman, maar toch blijven we fan!

“Getting Acid” zal te horen zijn op het aankomende self-titled debuutalbum van Jimoty Lacoste, dat uitkomt op 24 juli. Momenteel heeft de rapper nog geen show gepland in ons land.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

The Streets - None of Us Are Getting Out of This Life Alive (★★★½): Wanneer genres elkaars pad kruisen

We gaan er geen doekjes om winden: Mike Skinner mag gerust een levende legende genoemd worden. Een kwart eeuw geleden stampte hij…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jimothy Lacoste - "Finna Glow"

Nagenoeg elke artiest wil uniek zijn, maar het lukt maar weinigen om dat effectief te zijn. De Londense Jimothy Lacoste is er…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jimothy - "Getting Talkative"

Internetsensatie Jimothy is getting van alles. Hij dropte al nummers als “Getting Busy!”, “Getting Carjacked”, “Getting Burberry Socks” en nu is er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.