Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aili – “Fashion”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het was alweer enige tijd geleden sinds we iets van Aili te horen hadden gekregen. Sinds het hitje “Dansu” vanop de gelijknamige ep zag het er altijd een beetje naar uit dat het project rond Aili Maruyama en Orson Wouters binnen de kortste keren een vaste waarde zou worden, maar gelukkig pakte het duo het rustig aan. Sinds die kortspeler volgden er een cover van Fergie en de single “Make Me Rich”, waardoor een nieuw hoofdstuk zich nu stilaan begint op te dringen. Afgelopen zomer stond Aili zo bijvoorbeeld nog op Cactusfestival, maar nu zitten er ook wat internationale data aan te komen. Een beter moment om met een nieuwe single op de proppen te komen, lijkt ondenkbaar.

Het nieuwe “Fashion” ligt in elk geval perfect in lijn met alles wat Aili al op de wereld losliet. Met drie en een halve minuut op de teller heeft de single genoeg tijd om zich te ontplooien, want aan de hand van een groovy gitaarbeat krijgen we geleidelijk aan de Japanse stem van de frontvrouw te horen. Dat het nummer een soort speling is met alle mogelijke manieren om ‘aantrekken’, past perfect bij de kleurrijke sfeer van zowel de song als het duo. Op die manier behoort stilstaan alsmaar minder tot de mogelijkheden, aangezien “Fashion” gewoonweg heel erg cool je gehoorkanalen binnensijpelt. Het nieuwe hoofdstuk in het bestaan van Aili lijkt bij deze dus definitief van start te zijn gegaan, wat ons des te benieuwder maakt naar de toekomst.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

 

1969 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Cactusfestival 2023 (Festivaldag 1): Feest in het park

Naar oude Brugse traditie is het in het tweede weekend van juli weer tijd om het Minnewaterpark om te toveren tot hét…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Kim Gordon, High Hi en meer voor Cactusfestival 2023!

De vele festivalaffiches die ons land rijk is krijgen de dag van vandaag alsmaar meer vorm, zo ook die van Cactusfestival. Het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Paradise City vult affiche aan met live-acts van RY X, Bolis Pupul, Lander & Adriaan en 13 anderen

Na Adriatique en Nico Morano vult weekender Paradise City in het Vlaams-Brabantse Perk zijn affiche aan met liveoptredens van onder andere RY…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.