Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Whethan feat. HONNE – “Radar”

De Amerikaanse producer Whethan, ook wel bekend als Ethan Snoreck, is nog maar 19 jaar oud, maar bouwt nu al voor zichzelf een mooie toekomst uit. Hij begon als SloundCloud-producer in Chicago. In de afgelopen jaren werkte hij al samen met namen zoals Oh Wonder en Oliver Tree. Zijn remixes van “Pillow Talk” van ZAYN en “Blasé” van Ty Dolla $ign hebben al meer dan 2,5 miljoen hits, maar dat was slechts een opstapje naar zijn eerste eigen single “Savage” die meteen een hit werd, goed voor zijn 25 miljoen hits wereldwijd.

Begin dit jaar maakte hij al samen met Dua Lipa een single voor de soundtrack van de derde Fifty Shades Of Grey-film die hem de top charts in katapulteerde. Voor zijn excentrieke nieuwe single “Radar” sloeg hij de handen in elkaar met het Engelse producersduo HONNE. De single maakt ons al warm voor wat Whethan zelf het Life Of A Wallflower-project noemt. De indrukwekkende track zit vol met glibberige vocals op een stotterende baslijn. HONNE geeft je dan weer die extra warmte waardoor de track niet al te steriel op je afkomt. Een fijne mix tussen indie future synth, en elektropo die je op een fijne beat het weekend in stuitert.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HONNE - "COMING HOME" (feat. NIKI)

Voor wie nog niet op de hoogte was, het Britse producersduo HONNE is terug van weggeweest. Na hun laatste, dromerige album no song…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles HONNE - “IDGAF ABOUT PAIN” & “NOW I’M ALONE” (feat. Sofía Valdés)

Het was een tijdje ijzig stil rond het Britse producersduo HONNE, maar nu zijn de twee weer helemaal terug van weggeweest. Sterker…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HONNE - "WHAT WOULD YOU DO?" (feat. Pink Sweat$)

In 2016 dansten we allemaal vrolijk op “Someone That Loves You” van het Londense tweetal HONNE. Sindsdien verschenen er albums bij de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.