Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lewis Capaldi – “Grace”

De Britse singer-songwriter Lewis Capaldi mag van 2018 een meer dan succesvol jaar noemen. Hij werd onder andere door de BBC opgenomen in de Sound Of 2018 lijst, speelde het voorprogramma van Sam Smith en gaat binnenkort op een uitverkochte Europese tour en dat zonder een album te hebben uitgebracht. Naast zijn ongelofelijke stem heeft hij ook veel nieuwe volgers gekregen dankzij zijn spitsvondige humor op zijn concerten en zijn socials. Vandaag krijgen we alvast een fijne nieuwe single “Grace” die de voorbode moet zijn van zijn debuutplaat.

Begeleid van een piano begint Lewis op “Grace” weer heel ingetogen. Het nummer, dat gaat over met iemand zijn die al het negatieve in je leven doet vergeten, wordt weer met volle overgave gebracht door de sympathieke Schot. Zijn vocale uithalen blijven natuurlijk (terecht) de meeste aandacht trekken, maar ook muzikaal gezien zit het verder snor op “Grace”. De arrangementen en de songstructuren zijn goed opgebouwd en maken van “Grace” een typisch Lewis Capaldi nummer. De Schot weet hoe hij zijn talent in de kijker moet zetten en dat bewijst hij opnieuw op een indrukwekkende manier op “Grace”.

Op maandag 19 november speelt Lewis Capaldi in een uitverkochte Orangerie (Botanique) in Brussel.

Facebook

21 september 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief