Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Imagine Dragons – “Zero”

Imagine Dragons zit niet stil. Dit jaar trok de band al haast twee keer de wereld rond voor de Evolve-tour en voor een hele reeks festivals. Voor de Disneyfilm “Ralph Breaks The Internet”, het vervolg van “Wreck It Ralph”, die op 21 november naar de zalen komt, releasete de band vandaag de soundtrack “Zero”.

De soundtrack begint iets meer uptempo dan andere nummers van de band uit Las Vegas en doet luchtig aan. De lyrics vertellen echter het verhaal van iemand die zich waardeloos voelt en niet veel heeft om zich aan vast te klampen in het leven. Het nummer zit instrumentaal zeker goed in elkaar, maar bij het refrein zullen fans op hun honger blijven zitten. Het gevoel dat Imagine Dragons steeds in hun nummers weet te verwerken, ontbreekt hier. Je hoort geen schreeuwende Dan Reynolds en het tempo van de single blijft ook over de hele lijn hetzelfde. Toch wel teleurstellend voor een band waarvan emotie het handelsmerk is, zeker bij de thematiek van dit nummer.

“Zero” is zeker geen slecht nummer, integendeel, het is een feelgood-nummer dat niet snel verveelt. Helaas eentje waarbij Imagine Dragonsfans op hun honger zullen blijven zitten.

Facebook

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Birdy - "Surrender"

Birdy – een alias voor de Engelse zangeres Jasmine van den Bogaerde –  is vooral bekend om haar zachte stem en haar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Youri Lentjes - "Aid Kid"

Youri Lentjes is niet nieuw in de muziekscene. Hij was finalist in het tv-programma De beste singer-songwriter van Nederland in 2014, en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joshua Bassett - "Lie Lie Lie"

Joshua Bassett heeft met zijn derde single “Lie Lie Lie” het begin van het nieuwe jaar goed ingezet. De hoofdrolspeler uit High…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.