banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Imagine Dragons – “Zero”

Imagine Dragons zit niet stil. Dit jaar trok de band al haast twee keer de wereld rond voor de Evolve-tour en voor een hele reeks festivals. Voor de Disneyfilm “Ralph Breaks The Internet”, het vervolg van “Wreck It Ralph”, die op 21 november naar de zalen komt, releasete de band vandaag de soundtrack “Zero”.

De soundtrack begint iets meer uptempo dan andere nummers van de band uit Las Vegas en doet luchtig aan. De lyrics vertellen echter het verhaal van iemand die zich waardeloos voelt en niet veel heeft om zich aan vast te klampen in het leven. Het nummer zit instrumentaal zeker goed in elkaar, maar bij het refrein zullen fans op hun honger blijven zitten. Het gevoel dat Imagine Dragons steeds in hun nummers weet te verwerken, ontbreekt hier. Je hoort geen schreeuwende Dan Reynolds en het tempo van de single blijft ook over de hele lijn hetzelfde. Toch wel teleurstellend voor een band waarvan emotie het handelsmerk is, zeker bij de thematiek van dit nummer.

“Zero” is zeker geen slecht nummer, integendeel, het is een feelgood-nummer dat niet snel verveelt. Helaas eentje waarbij Imagine Dragonsfans op hun honger zullen blijven zitten.

Facebook

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes - "It'll Be Okay"

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer bij de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Tea Party – Blood Moon Rising (★★★½): Riffs en bakken drama

We vragen het ons soms af: waarom is The Tea Party enkel beroemd in Canada? Mogelijk heeft het te maken met het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single PEAKS! - "Black Guns / White Drugs"

PEAKS! is een Italiaanse alternatieve rockband, die intussen vanuit London aan hun carrière timmert. November 2020 bracht het duo zijn debuutsingle “Blackout”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.