Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Connan Mockasin – “Charlotte’s Thong”

Op 12 oktober komt Connan Mockasin met zijn nieuwste album op de proppen. Jassbusters is de titel en op 30 oktober komt hij die plaat voorstellen in de Handelsbeurs. Een maand geleden hoorden we al een eerste voorsmaakje uit het album met “Con Conn Was Impatient”, nu komt hij met een negen minuten durend nummer onder de naam “Charlotte’s Thong”. Jassbusters  wordt de derde plaat van Mockasin en wordt vergezeld van een film onder de naam Bostyn ’n Dobsyn, wat dat allemaal inhoudt, blijft voorlopig een mysterie.

“Charlotte’s Thong” houdt het negen minuten uit en is zowel groovy, sensueel als laidback. Een valse noot hier en daar lijkt voor Mockasin helemaal niet uit te maken, en dat geeft dit nummer net zijn charme. Met zijn negen minuten is het misschien wel heel lang, maar net daarin ligt de sterkte van die song. Het geeft je de tijd om lekker weg te zweven of om sensueel door je kamer te dansen. Het merendeel van het nummer is ook instrumentaal, al is er hier en daar ook wel eens een stem te horen voor de nodige afwisseling. Jassbusters wordt een album om helemaal bij weg te dromen, zoveel is zeker.

19 september 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter