Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey – “Venice Bitch”

Lana Del Rey haar vorige nummer is nog maar een week oud en we krijgen al een volgend lied te horen. Zowel de vorige single “Mariners Apartment Complex” als het gloednieuwe, tien minuten durende, “Venice Bitch” maken deel uit van Lana Del Reys nieuw album: Norman Fucking Rockwell. Voor de volledige plaat zullen we nog tot 2019 moeten wachten, want Lana Del Rey is druk bezig momenteel met het schrijven van kortverhalen en gedichten voor een boek met als werktitel Violet Bent Backwards Over The Grass.

In tegenstelling tot het drukke leven van Lana Del Rey, is “Venice Bitch” weer een redelijk rustig nummer. Met een zachte elektrische gitaar worden de eerste twee minuten gevuld, waarna er toch een korte chaos van elektronische geluiden komt. Op tekstueel vlak is het een liefdesnummer dat over het einde van de zomer gaat. Volgens Del Rey is het het perfecte nummer om in deze periode van het jaar ’s avonds rond te cruisen met de wagen. Tien minuten lang gewoon rijden en luisteren naar Lana Del Rey, maar het voelt niet aan als tien minuten. Net zoals de zomer, is ook dit nummer snel gepasseerd en kijken we al uit naar de volgende.

FacebookInstagramWebsite

18 september 2018

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief