Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey – “Venice Bitch”

Lana Del Rey haar vorige nummer is nog maar een week oud en we krijgen al een volgend lied te horen. Zowel de vorige single “Mariners Apartment Complex” als het gloednieuwe, tien minuten durende, “Venice Bitch” maken deel uit van Lana Del Reys nieuw album: Norman Fucking Rockwell. Voor de volledige plaat zullen we nog tot 2019 moeten wachten, want Lana Del Rey is druk bezig momenteel met het schrijven van kortverhalen en gedichten voor een boek met als werktitel Violet Bent Backwards Over The Grass.

In tegenstelling tot het drukke leven van Lana Del Rey, is “Venice Bitch” weer een redelijk rustig nummer. Met een zachte elektrische gitaar worden de eerste twee minuten gevuld, waarna er toch een korte chaos van elektronische geluiden komt. Op tekstueel vlak is het een liefdesnummer dat over het einde van de zomer gaat. Volgens Del Rey is het het perfecte nummer om in deze periode van het jaar ’s avonds rond te cruisen met de wagen. Tien minuten lang gewoon rijden en luisteren naar Lana Del Rey, maar het voelt niet aan als tien minuten. Net zoals de zomer, is ook dit nummer snel gepasseerd en kijken we al uit naar de volgende.

FacebookInstagramWebsite

914 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Clara Lissens - "I Am You"

Als multidisciplinaire artiest doet Clara Lissens meer dan allleen maar muziek uitbrengen. In haar universum combineert ze performance en geluidskunst. Ze maakt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Judith Kiddo - "Settle Down"

Judith Kiddo studeerde oorspronkelijk voor actrice, maar belandde uiteindelijk toch in de muziekwereld. Niet raar want de zangeres is al van kinds…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hot Chip - "Down"

Hot Chip, een elektroband uit de gloriejaren van de indiepop, heeft een nieuw album aangekondigd. Op 19 augustus wordt Freakout / Release het achtste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.