Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cyrus Reynolds ft. S. Carey – “Foraker”

De Amerikaanse producer Cyrus Reynolds bracht vandaag opnieuw een single uit genaamd “Foraker”. De vocals hierop worden verzorgd door niemand minder dan Sean Carey. In zijn vrije tijd verzorgt Carey de drums en supporting vocals van Bon Iver. Daarnaast is deze muzikale duizendpoot ook solo actief onder de naam S. Carey. In 2018 bracht hij zijn derde solo album uit genaamd Hunderd Acres.

Cyrus Reynolds is niet vies van de nodige dramatiek en orkestrale elementen. Daarom is Carey ook de ideale persoon om de nodige vocals te verzorgen. Zijn frêle stem heeft het volledig voor het zeggen in het nummer en zorgt voor de nodige breekbaarheid. De begeleiding, waar de strijkers en percussie duidelijk in uitspringen, volgt braaf de vocals en geven de nodige support waar nodig is. In 2017 werkte Reynolds al samen met Novo Amor voor het nummer “Oh Brother” op zijn Yearn ep. Met S. Carey als vocalist heeft hij hiervoor nu een mooie opvolger gevonden. Dramatiek en breekbaarheid zijn duidelijk de sleutel tot succes voor Cyrus Reynolds.

Facebook / Website


14 september 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter