Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mahalia – “Surprise Me”

Meer dan zestien miljoen keer werd de COLOR SHOW van Mahalia op YouTube gekeken en ook op Spotify heeft haar single “Sober” al bijna de kaap van tien miljoen streams gekaapt. De Britse zangers Mahalia is al lang geen onbekende meer en ook in België heeft ze al een heleboel fans weten te verzamelen. In maart speelde ze nog in een hopeloos uitverkochte AB Club en ook op Couleur Café veroverde ze een harten met haar mix van R&B en soul. Na haar eerste tour door Amerika maakt Mahalia nu bekend dat ze op 21 september met een nieuwe ep komt.

“Surprise Me” is de eerste single van de binnen twee weken verschijnende ep Seasons, die ze in ons interview eind juni al aankondigde. Het nummer is weer een heerlijk laidback zomers liedje geworden waarin ze haar stem goed onder controle heeft. Grote uithalen of veel drama vind je in haar nummers doorgaans niet terug en ook in “Surprise Me” weet ze ons vooral door haar soulstem te overtuigen. Het nummer straalt veel kalmte, maar toch pit uit en dat weten we zeker te appreciëren. Mahalia heeft haar sound gevonden en die lijkt ook bij haar fans aan te slaan.

Ontdek Mahalia op 12 november in de Botanique want voor je het weet staat ze opeens in veel grotere zalen.

7 september 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief