Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Renascent – “Talking Lies”

De in Congo geboren artiest Sam Renascent is momenteel heel goed bezig en werkt verder hard aan een muzikale carrière. Zijn debuutsingle “Kobotama” was een groot succes en werd zelfs een bescheiden hitje in Brazilië. Met zijn daaropvolgende single “Morphine” wist hij ook zonder Afrikaanse invloeden te overtuigen en leverde hij een meer dan degelijk popnummer af. Daarna werd het muzikaal gezien terug even stil rond de 23-jarige, tot vandaag. “Talking Lies” heet het nieuwe nummer dat opnieuw onze dansbenen overuren laat presteren.

Eigenlijk is “Talking Lies” een samenvatting van de twee eerdere nummers die we van hem te horen kregen. Het heeft het dansbare en Afrikaanse van “Kobotama” en de goede opbouw van “Morphine”. Met “Talking Lies” lijkt de nu in London studerende artiest bovendien weer een grote stap te zetten en verwierf hij met “Talking Lies” nog meer zelfvertrouwen. De tekst straalt bovendien hoop uit en heeft een goede boodschap (‘We build a bridge. Take down that wall, join the squad. Cause we come home’). Het plaatje van “Talking Lies” klopt helemaal en weet Sam Renascent zijn potentieel nog eens te onderstrepen.

Facebook

2073 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ginger Root - "Better Than Monday"

Een stevige portie funk, een op het randje van obsessieve relatie met Japanse cultuur, een snufje disco en een voorliefde voor alles…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.