Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Renascent – “Kobotama”

Sam Renascent is een Belgische artiest met Congolese roots die zich in London gevestigd heeft om aan de University of West London vocals en muziekproducent te studeren. Zijn muziek is een bonte mix van elektronische pop muziek met Afrikaans klinkende beats. Niet alleen zijn nummers zijn straf, ook de mensen waarmee hij samenwerkt zijn echte kanjers. Voor zijn nieuwe single “Kobotama” kon hij rekenen op Steve Osborne, de man die al samenwerkte met U2, Elbow en Starsailor om er een aantal te noemen.

Dat zijn muziek geïnspireerd is door ene Stromae, is meteen te horen op het zomerse “Kobotama”. De gitaar, die hij in het dit nummer zelf speelt, heeft net zoals de drums, een zeer exotische vibe die wel meteen tot dansen animeert. Een beetje Zuiderse klanken die je meteen een gevoel van zomer geven, en dat in de winter! Muzikaal zit het nummer ook goed in mekaar waardoor we alleen maar lovend over dit aankomemt multitalent!

Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

12 januari 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter