Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Twenty One Pilots – “My Blood”

Meer dan drie jaar is het ondertussen geleden dat Twenty One Pilots hun vierde plaat Blurryface uitbracht en ermee naam maakte in de wereldwijde muziekscene. Het duo uit Columbus scoorde namelijk heel wat hits zoals “Stressed Out”, “Ride” en “Heathens”, dus de verwachtingen voor hun vijfde plaat Trench liggen hoog. Met “Nico and The Niners”, “Jumpsuit” en “Levitate” kregen we al een heel breed beeld van hoe Trench zal klinken en wat ons te wachten staat. Vandaag lekte alweer een nieuw nummer van de plaat met de naam “My Blood” die vanaf nu ook overal te streamen en te beluisteren valt.

Twenty One Pilots weet met de variatie in zijn sound steeds opnieuw te overtuigen en dat is natuurlijk ook op “My Blood” het geval. Het nummer in kwestie begint heel gemoedelijk, maar bouwt tegelijk op naar het leuke refrein. Ook op “My Blood” rapt Tyler weer een aantal lines en kan Josh weer voor heel wat leuke drumstukjes zorgen. Ook het gebruik van synthesizers kunnen we duidelijk smaken en maken het nummer nog een stukje aanstekelijker. “My Blood” is met andere woorden opnieuw een heel fijn nummer geworden en laat ons steeds meer uitkijken naar Trench!

Wie nog van plan was een ticket te kopen voor hun show op 13 maart in Paleis 12 te Brussel, is eraan voor de moeite, want hun show is nu al helemaal uitverkocht!

Facebook

28 augustus 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief