Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Twenty One Pilots – “My Blood”

Meer dan drie jaar is het ondertussen geleden dat Twenty One Pilots hun vierde plaat Blurryface uitbracht en ermee naam maakte in de wereldwijde muziekscene. Het duo uit Columbus scoorde namelijk heel wat hits zoals “Stressed Out”, “Ride” en “Heathens”, dus de verwachtingen voor hun vijfde plaat Trench liggen hoog. Met “Nico and The Niners”, “Jumpsuit” en “Levitate” kregen we al een heel breed beeld van hoe Trench zal klinken en wat ons te wachten staat. Vandaag lekte alweer een nieuw nummer van de plaat met de naam “My Blood” die vanaf nu ook overal te streamen en te beluisteren valt.

Twenty One Pilots weet met de variatie in zijn sound steeds opnieuw te overtuigen en dat is natuurlijk ook op “My Blood” het geval. Het nummer in kwestie begint heel gemoedelijk, maar bouwt tegelijk op naar het leuke refrein. Ook op “My Blood” rapt Tyler weer een aantal lines en kan Josh weer voor heel wat leuke drumstukjes zorgen. Ook het gebruik van synthesizers kunnen we duidelijk smaken en maken het nummer nog een stukje aanstekelijker. “My Blood” is met andere woorden opnieuw een heel fijn nummer geworden en laat ons steeds meer uitkijken naar Trench!

Wie nog van plan was een ticket te kopen voor hun show op 13 maart in Paleis 12 te Brussel, is eraan voor de moeite, want hun show is nu al helemaal uitverkocht!

Facebook

1548 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Twenty One Pilots en Faith No More naar Rock Werchter 2022!

Terwijl festivalliefhebbend België met ingehouden adem wacht op de eerste namen van Pukkelpop 2021, maakt Rock Werchter vrolijk de affiche voor 2022…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Twenty One Pilots - Scaled and Icy (★★★★): Heel toegankelijk, enorm goed

Bandito’s wereldwijd verheugen zich, want het nieuwe album van Twenty One Pilots is uit! Drie jaar na het indrukwekkende Trench reist het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.