banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lady Bird – “Boot Fillers”

Dit weekend speelt de driekoppige band Lady Bird voor het eerst op het Reading & Leeds festival in hun thuisland en dat zullen ze geweten hebben. Nadat ze dit jaar al een eerste ep Social Potons de wereld instuurden, brachten ze gisteren een nieuwe single uit met de naam “Boot Fillers”. De opmars die Don Rennols, Alex Deadman en Joe Walker maken, is in ieder geval in volle gang en daar zou een nieuwe ep binnenkort nog meer beweging in kunnen brengen. Maar nu is er dus eerst de nieuwe single “Boot Fillers”, die weer lekker fris klinkt.

Dat het trio uit dezelfde stad komt als Slaves, kon je waarschijnlijk al raden dankzij het sappige accent van leadzanger Donn Rennols. Muzikaal gezien bewandelen de twee een eerder gescheiden pad. Lady Birds sound is iets melodischer en klinkt iets minder vettig waardoor de nummers die ze maken, zoals het nieuwe “Boot Fillers”, eigenlijk vrij toegankelijk zijn. “Boot Fillers” klinkt bovendien heel catchy en bevat zelfs een orgel. Lady Bird is met andere woorden geen normale groep en kunnen zich door nummers als “Boot Fillers” ook stilaan opmaken voor een geweldige carrière!

Facebook

1453 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lady Bird - "Infants"

Hoe vettiger, hoe prettiger. Het is een uitdrukking die we al eens graag gebruiken en op Lady Bird is ze meer dan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lady Bird - "WWW"

Wie onze site regelmatig bezoekt, zal de naam Lady Bird al bekend in de oren klinken. In 2019 waren ze nog een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lady Bird - "Got Lucky"

Punk maakte de afgelopen jaren een verrassende revival mee in het Verenigd Koninkrijk dankzij bands als Slaves en Shame. In woelige tijden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.