Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lady Bird – “Boot Fillers”

Dit weekend speelt de driekoppige band Lady Bird voor het eerst op het Reading & Leeds festival in hun thuisland en dat zullen ze geweten hebben. Nadat ze dit jaar al een eerste ep Social Potons de wereld instuurden, brachten ze gisteren een nieuwe single uit met de naam “Boot Fillers”. De opmars die Don Rennols, Alex Deadman en Joe Walker maken, is in ieder geval in volle gang en daar zou een nieuwe ep binnenkort nog meer beweging in kunnen brengen. Maar nu is er dus eerst de nieuwe single “Boot Fillers”, die weer lekker fris klinkt.

Dat het trio uit dezelfde stad komt als Slaves, kon je waarschijnlijk al raden dankzij het sappige accent van leadzanger Donn Rennols. Muzikaal gezien bewandelen de twee een eerder gescheiden pad. Lady Birds sound is iets melodischer en klinkt iets minder vettig waardoor de nummers die ze maken, zoals het nieuwe “Boot Fillers”, eigenlijk vrij toegankelijk zijn. “Boot Fillers” klinkt bovendien heel catchy en bevat zelfs een orgel. Lady Bird is met andere woorden geen normale groep en kunnen zich door nummers als “Boot Fillers” ook stilaan opmaken voor een geweldige carrière!

Facebook

25 augustus 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter