Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Bony King of Nowhere – “Silent Days”

Volgende maand brengt Bram Vanparys na drie jaar stilte een nieuw album uit. Hij gaf al eerder te kennen dat hij nooit eerder zo’n persoonlijke plaat maakte. Op eerder uitgebrachte nummers konden we al kennismaken met de nieuwe, frisse sound van The Bony King of Nowhere. Met “Silent Days” licht Vanparys opnieuw een tipje van de sluier op.

‘Waking up these days I find it hard to get myself together’. Het is niet bepaald de meest opbeurende boodschap waarmee Vanparys het nummer begint. Toch voelen wij ons helemaal niet neerslachtig na het luisteren. Integendeel. Door het snelle tempo en de warme strijkers klinkt “Silent Days” eerder als een heerlijk zacht ontwaken. Het is een contrast dat ook al op “Every Road” en “Like Lovers Do” te horen was. The Bony King of Nowhere laat nog eens zien hoe je een zwaarmoedige boodschap op een luchtige manier brengt.

‘I just wanna ride this train and see where it can take me’, klinkt het even verderop. Na deze drie singles zijn wij minstens even benieuwd.

Facebook / Instagram

 

 

 

 

24 augustus 2018

About Author

Matilde Meertens


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief