Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tory Lanez (ft. Bryson Tiller) – “Keep In Touch”

Vandaag brachten twee van ‘s werelds hotste R&B-artiesten samen een single uit. Voor wie al eens graag luistert naar sexy R&B zullen de namen Tory Lanez en Bryson Tiller wel bekend in de oren klinken. Ze worden door critici dikwijls vergeleken, hun muziek ligt dan ook sterk in lijn met elkaar. Beiden houden namelijk vast aan trap-invloeden uit de hiphopscène, maar hebben elk toch een verschillende uitwerking en interpretatie van R&B. Tory’s laatste album MEMORIES DON’T DIE kwam eerder in maart dit jaar uit en nu verrast hij ons al met meer nieuw werk. Dat de twee wel vaker de handen in elkaar slaan is duidelijk: hun laatste samenwerking “Miss It” dateert ook van begin dit jaar.

“Keep In Touch” is een sensueel uptempo R&B-nummer, ideaal voor de zomer. Na de eerste luisterbeurt zijn die heupen al moeilijk in bedwang te houden, want de single heeft naast die aanstekelijke beat ook een enorm dansbaarheidsgehalte. Opmerkelijk hoe beide artiesten kunnen ageren op elkaars stijl en die kunnen samensmelten tot een catchy geheel. Voor wie de Canadese Tory Lanez graag eens live aan het werk wilt zien: hij staat op 28 september in onze eigenste AB.

17 augustus 2018

About Author

Ann-Frédérique Lorquet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief