Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tory Lanez – “W”

Canadese rapper Tory Lanez (Daystar Peterson) weet zich duidelijk bezig te houden in deze quarantainetijden. Met “W” rapt hij er opnieuw op los. Na de release van zijn laatste album Chixtape 5, het vijfde en voorlopig laatste deel van zijn ode aan r&b- en hiphopklassiekers uit de 00’s, is hij terug met een heel hedendaags nummer.

Het nummer begint heel onverwacht met pianomuziek, maar al snel wordt daar een trapbeat over gegooid. Tory Lanez vervolledigt het vervolgens met enkele bars. “W” gaat voornamelijk om de rapper’s fame en doet ons inhoudelijk en muzikaal denken aan 101 andere trap-/rapnummers. Hij weet ons dan ook niet meteen omver te blazen hiermee. De track is ook bijzonder kort, nog geen twee minuten lang, en kent bovendien een lange outro. Weinig te beleven dus.

Voor diegenen onder ons die nog meer willen over wat Lanez in quarantaine doet, hij deelt het maar al te graag op zijn sociale media.

Facebook / Twitter

23 maart 2020

About Author

Charlotte Coeman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief