Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bishop Briggs – “Baby’

De Britste Bishop Briggs bracht in 2015 haar eerste single uit en sindsdien ging alles zeer snel. Haar tweede single “River” werd goud, ze piekte in de Spotify hitlijsten, stond in het voorprogramma van Coldplay, werd gecoverd door P!nk, was te gast bij Jimmy Fallon én ze stond al op Coachella. Dat alles na slechts drie singles. Maar 2018 wordt pas echt het jaar van Bishop Briggs. In april bracht ze haar debuutplaat uit. Church Of Scars behaalde toch al de vijfde plaats in sommige Amerikaanse hitlijsten. Terwijl ze het ene optreden na het andere geeft in Amerika komt er al een nieuwe single.

“Baby” is een stuk zwoeler dan de nummers op Church Of Scars. Ondanks het zwoele heeft het nummer toch nog steeds het ruige dat de vorige nummers ook hadden. Bishop Briggs heeft een unieke sound die elektronische muziek combineert met folkmuziek en vreemd genoeg werkt dat ook nog! Het nummer gaat erover dat ondanks dat Briggs haar schatje ‘fucking crazy’ is en verkeerd wordt begrepen, ze nog altijd van hem houdt. Hij ziet er heel goed uit, maar is eigenlijk slecht.

Bishop Briggs speelt “Baby” al enkele maanden live tijdens haar optredens, dus of dit al op een tweede album wijst weten we niet. Mocht het tweede album er al aankomen zijn wij in ieder geval enthousiast.

FacebookInstagramWebsite

1021 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aya Nakamura - "Baby"

Muziek door en voor vrouwen, dat is wat de Franse Aya Nakamura keer op keer de wereld in stuurt. Haar sterrenstatus trekt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Baby"

Het was alweer van “Good Ones” geleden dat hyperpop-prinses Charli XCX nog eens een solosingle uit bracht. “Beg for You”, met Rina…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Vaccines - "Headphones Baby"

The Vaccines staan bekend om hun aanstekelijke, vrolijke rockliedjes waarmee ze live onder meer de Ancienne Belgique in vuur en vlam hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.