Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bad Sounds – “Milk It” (feat. Ardyn)

Ze zijn met vijf en maken funky dansmuziek waartegen we maar moeilijk nee kunnen zeggen. Aangevoerd door de twee frontmannen Ewan en Callum Merrett heeft Bad Sounds nu al een solide weg afgelegd met al heel wat toffe nummers zoals “Living Alone” en “Are You High?”. Binnen twee weken verschijnt de eerste plaat Get Better van de band uit Bath en daar konden we al uitgebreid kennis maken met drie nummers en gisteren verscheen nummer nummer vier “Milk It” waarop ook het opkomende duo Ardyn op te horen zijn.

“Milk It” klinkt zoals een echte Bad Sounds schijf hoort te zijn: lekker funky en dansbaar, maar ook met een kleine hoek af. Het duurt wel tot het refrein voor we echt helemaal mee zijn met het nummer gezien de strofes wat power missen. We moeten ook toegeven dat de stemmen van Ardyn een echte meerwaarde bieden aan “Milk It” en het nummer het tikkeltje meer geeft om ons te bekoren. We mogen niet klagen over wat we tot nu toe te horen kregen van Bad Sounds en zijn ons zeker dat ze binnen twee weken voor heel wat meer funky indierockfeestjes zullen zorgen met hun kersverse debuutplaat Get Better.

Op vrijdag 28 september kan je naar hun eerste eigen optreden op Belgische bodem gaan kijken in de Witloof Bar (Botanique) te Brussel.

Facebook

4 augustus 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief