Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pretty Vicious – “Move”

Het mag godverdomme eens gaan gebeuren voor Pretty Vicious. Al enkele jaren namedroppen we ze bij vriend en muzikaal-aangelegde-vijand als ‘de next big thing’ die je zeker eens moeten uitchecken. Maar wat had je gedacht, we blijven mooi voor paal staan met onze voorspellingen. We waren in 2015 al overtuigd, in 2017 werden we al ongeduldig, maar nu worden we gewoon stilletjes aan gefrustreerd.

Met “Move” hebben de Britse redders van de jonge, ruige gitaarmuziek anders wel weer een licht ontvlambaar nummer te pakken. Een monsterlijke gitaarrif en de schurende, vettige vocals van frontman Brad Griffiths vormen de boksbeugel die menig rake klappen uitdeelt. We kunnen de potentiële blauwe moshpitplekken nu al voelen. Een wijs man zei ooit; “geef ze een kans (airplay), voor ze stom gaan doen”. Horen jullie ons, radiozenders?

Onder Virgin/EMI wou het niet lukken, dus tekenden ze bij Big Machine Records (Universal). De eerste langspeler wordt momenteel geprikt op eind december van dit jaar. Jullie weten bij deze wat je onder onze kerstboom mag komen leggen.

Facebook / Instagram / Website

130 posts

About author
Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pretty Vicious - "Are You Entertained?"

We zagen hen onlangs aan het werk in Glasgow, daar sloten ze hun set met een fonkelnieuwe single af. Elk kind verdient…
Nieuwe singles

Nieuwe single Pretty Vicious - "These Four Walls"

Ze zijn Brits, ze zijn jong en ze zijn wat ons betreft één van de weinige acts die nog oprechte, vuilklinkende rockmuziek maakt….
Filmpje van de week

Filmpje van de week 25 april - 1 mei 2016

Ook op een vrije dag maken wij tijd voor onze favoriete bezigheid van de week: videoclips checken. Deze week viel op dat…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.