Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ivy Falls – “Fight Me”

Ivy Falls is Fien Deman’s eerste soloproject dat ze na het succes van I Will, I Swear op poten zette. Ondertussen lijkt ze hiermee stilaan echt door te breken en mocht ze dit jaar al op o.a. We Are Open of in de AB haar muziek ten tonele brengen. Het succes van I Will, I Swear wist ze nog niet te evenaren, maar daar kan al snel verandering in komen. Met Trui Amerlinck (Tsar B), Xavier De Clercq (Sleepers’ Reign) en Simon Raman (Steiger) aan haar zij gaat ze nu volop voor de verdiende doorbraak. Na de release van haar eerste ep Mean Girls op het einde van 2016 en een geslaagde samenwerking met Illumine in 2017, komt dit jaar het vervolg op het geslaagde debuut.

“Fight Me” is de eerste solo-release van Ivy Falls in een lange tijd en klinkt enorm fris & fruitig. De melancholische popsound blijft behouden, maar kreeg in “Fight Me” een enorm beklijvend refrein dat we niet zagen aankomen. Je blijft doorheen het hele nummer aan de lippen van Fien Deman hangen en wordt bijna gehypnotiseerd door het betoverende nummer. “Fight Me” is enorm melodieus en is wat ons betreft misschien wel het sterkste nummer van Ivy Falls tot nu toe. Ivy Falls heeft alles in huis om door te breken en dat zou met de nieuwe single echt moeten lukken.

Wie Ivy Falls live eens wilt ontdekken, heeft geluk want op 11 augustus kan je ze gratis aan het werk zien op ons eerste Dansende Beren Festival in Roeselare. Zet jullie aanwezig op ons Facebook event zodat jullie geen updates missen en nodig je muzikale vrienden uit. Zaterdag 11 augustus, Trax Roeselare, be there!

3 augustus 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter