Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa & Nao – “Complicated”

De Britse producer Mura Masa is in België razend populair, dat getuigen zijn uitverkochte shows en een plaats als headliner op de vorige editie van Dour. Dat hij de laatste tijd ook weer bezig was met het maken van nieuwe muziek, heeft hij al meerdere malen laten blijken ondanks dat zijn debuutplaat pas vorig jaar verscheen. Een aantal weken geleden kregen we nog “Move Me” te horen waarop hij samenwerkte met de opkomende Britse rapper Octavian, maar nu is hij dus opnieuw terug met nieuw materiaal. “Complicated” heet de nieuwe single en de vocals werden verzorgd door de niet onbekende stem van NAO waarmee hij al met “Firefly” een hit wist te scoren.

“Complicated” heeft weer die typische Mura Masa sound die we op zijn vorige single wat misten. Ook heeft “Complicated” wat meer energie en blijft het dankzij de catchy melodie meteen hangen. Dat NAO de vocals voor haar rekening neemt, is meteen ook een opsteker want haar stem matcht nog steeds perfect met het geluid van Mura Masa. “Complicated” is bovendien een erg dansbaar nummer dat de dansvloer meteen zwoeler zal weten te maken. De nieuwe van Mura Masa & NAO is een nieuwe potentiële hit en bewijst dat de twee muzikanten een gouden duo zijn. Never change a winning team!

Facebook

2073 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jade Bird - "You've Fallen In Love Again"

Haar debuut-ep Something American zorgde er in 2017 voor dat er plots heel wat ogen op Jade Bird gericht waren. De vrolijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jade Bird - "Burn The Hard Drive" (feat. Mura Masa)

Na een periode van muzikale stilte, met uitzondering van de soundtrack voor de Netflix-film NYAD, keert de vrolijkste zangvogel van het Verenigd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nao - "Balance" (feat. Skillibeng)

Er was een tijd waarin Nao alomtegenwoordig was, maar dat ligt nu wel wat anders. Doordat de Britse zangeres rond 2017 profiteerde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.