Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa – “Move Me” Ft Octavian

2017 was een boerenjaar voor de jonge Brit Alex Crossan, die we ook wel kennen als Mura Masa. Niet alleen bracht hij zijn debuutalbum uit (waarop hij onder meer samenwerkte met Damon Albarn, Charli XCX, Christine And The Queens en A$AP Rocky), daarnaast stond hij ook nog eens op het kruim van de Europese festivals, onder meer bij ons op Rock Werchter en Pukkelpop. En om af te sluiten speelde hij in oktober ook nog eens voor een uitverkochte Ancienne Belgique. Sindsdien bleef het even muisstil rondom een van de muzikale hypes van vorig jaar, tot vandaag dus.

Vandaag bracht hij zijn nieuwe single “Move Me” uit. Voor de vocals van het nummer doet hij opnieuw een beroep op jong Londens talent, deze keer grijpt Octavian zijn kans. Octavian Essie is een jonge rapper die in het verleden al opgemerkt werd door Drake en duidelijk klaar is voor zijn grote doorbraak. En als iemand je daarbij zou kunnen helpen dan is het uiteraard muzikale duizendpoot Mura Masa.

“Move Me” is een echt zomers nummer. We herkennen ook direct de gekende stijl van Crossan terug. Een gitaarrifje hier, een beetje drums daar, Mura Masa is duidelijk helemaal terug van weggeweest. De uitstekende productie tilt ook de soms nogal monotone stem van Octavian naar een hoger niveau. Mura Masa kent met “Move Me” zeker een geslaagde terugkeer!

Voor wie Mura Masa graag deze zomer aan het werk ziet, op vrijdag 13 juli staat hij op het hoofdpodium van Dour.

Website / Twitter / Youtube

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mura Masa - "Whenever I Want"

Mura Masa heeft zich uit het keurlijf van Universal Music weten te lossen en brengt zijn muziek voortaan weer zelf uit. Dat…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gretel Hänlyn - "Wiggy"

Soms komen er opkomende artiesten voorbij waarvan je weet dat hun toekomst ontzettend rooskleurig zal zijn. Een van die muzikanten is Gretel…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.