Features, Uitgelicht

Zomerse beren 2018: Het nummer van deze zomer volgens jou!

Iedere zomer opnieuw worden hordes nummers gebombardeerd tot zomerhit, zodat je op den duur door de bomen het bos niet meer ziet. Om dit allemaal nog erger te maken gaan we bij Dansende Beren ook op zoek naar onze eigen zomerhit, naar het nummer dat al de hele zomer bij jou op repeat staat, dat steeds in je hoofd blijft hangen en dat steevast op elke barbecue gespeeld moet worden. Bij Dansende Beren willen we het wel eens op een andere manier aanpakken, zo zijn we nu eenmaal.

Geen “One Kiss”, “no tears left to cry” of Niels Destadsbader bij ons, wij gaan op zoek naar nummers die u met uw pretentieuze muzieksmaak ook kan waarderen. Een nummer voor de zomer moet er zijn, maar waarom moeten die altijd zo cliché zonnig zijn? Daarom gaan wij op zoek naar het nummer van de zomer. De enige voorwaarde die de song moet hebben: het mag absoluut geen typische zomerhit zijn. Als het kans maakt op de Radio 2 zomerhit, kies je dus best een ander nummer. En het moet uitgebracht zijn in 2018. Met andere woorden, wij gaan op zoek naar de atypische zomerhit van 2018. Om een tip te geven, dit was onze top tien van vorig jaar, met een geweldige nummer één.

Hieronder hebben we al enkele suggesties gedaan, zodat je al een lijst hebt om uit te kiezen. Maximaal vijf antwoorden per persoon, dus wees zuinig met wat je kiest! Binnen enkele weken laten we dan ook weten, wat de top 10 is geworden.

This poll is no longer accepting votes

Zomerhit 2018
1 augustus 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


2 COMMENTS ON THIS POST To “Zomerse beren 2018: Het nummer van deze zomer volgens jou!”

  1. Riky schreef:

    Super catchy nummer van Haevn , lekker op repeat , ook na de zomer …

  2. Carina van laere schreef:

    Sons fijn te horen bij een kampvuur en op een rock festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief